ЦСКА ще опита да привлече нападател до края до деня


ЦСКА ще опита да привлече нападател до края до деня
Снимка: БГНЕС

2901 0

ЦСКА ще се опита да се подсили с нападател до края на днешния ден, когато затваря трансферният прозорец у нас. В списъка на "червените" е попаднал Гилерме Делаторе, информира "Тема спорт". Ако ЦСКА успее да ангажира бразилеца, по всяка вероятност Милчо Ангелов ще бъде даден под наем.

За последно бразилецът е бил под наем от Атлетико (Паранаензе) в тайландския Супханбури. През декември 2016 г. той е бил преотстъпен в Азия за една година. Нападателят не е играл от края на юли. В последния си мач за Супханбури е бил изгонен. Десет дни по-късно получава мускулна контузия и се завръща в родината си. 25-годишният таран има солидна визитка. Делаторе е записал 49 мача и 7 гола за Атлетико (Паранаензе) и 11 за Интернасионал в бразилската Серия А.

Гилерме е бил под наем в дубъла на Порто през сезон 2012/2013, където вкарва 11 попадения в 36 мача. В началото на 2014-а година е преотстъпен на Куинс Парк Рейнджърс, но поради травма не записва нито минута за тима.

От началото на 2016-а година е в Тайланд, където се превръща в един от най-добрите нападатели в страната. За Супханбури има 45 срещи и 23 гола. Гилерме е висок 182 см. и тежи 74 килограма.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички