ЦСКА ще е поставен във втория и третия предварителен кръг на Лигата на конференциите


ЦСКА ще е поставен във втория и третия предварителен кръг на Лигата на конференциите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2854 0

ЦСКА вече си подсигури европейско участие и през следващия сезон, след като отборът си гарантира и на теория второто място в efbet Лига, където е на 7 точки пред третия Левски и два кръга преди края е недостижим.

Без значение дали ЦСКА ще спечели Купата на България срещу Левски или не, „армейците“ ще стартират от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите, съобщава „Блиц“. Поради високия си коефициент от 10.5000, „червените“ най-вероятно ще бъдат поставени във втория и евентуално в третия предварителен кръг на новосъздадения турнир. Този коефициент се дължи на доброто представяне на ЦСКА в Европа през последните години и най-вече на участието в груповата фаза на Лига Европа и Лигата на конференциите през последните два сезона.

„Армейците“ започнаха европейския си поход миналата година с коефициент от 8.00, който също бе достатъчен на тима да е поставен във втория и третия предварителен кръг поради издънката на по-ранен етап на унгарския МОЛ (Фехервар).

Въпреки почти сигурната добра позиция на ЦСКА в първите два кръга, при евентуален плейоф „армейците“ ще бъдат непоставени.

Вижте още: Футболистите на ЦСКА си гарантираха и още нещо за постигнатото второ място в efbet Лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички