ЦСКА ще бъде без "мотора" Тиаго в дербито срещу Лудогорец


ЦСКА ще бъде без "мотора" Тиаго в дербито срещу Лудогорец
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2192 0

Най-силният играч на ЦСКА в двубоя с Черно море - Тиаго Родригес, ще пропусне домакинството срещу Лудогорец. Португалцът ще бъде наказан за една среща за 5 натрупани жълти картона, съобщава "Тема Спорт". Той бе санкциониран 3 миути преди края на двубоя във Варна.

До санкцията на португалеца се стигна, след като той препъна Дани Кики. В ситуацията, разиграла се в средата на терена, се видя ясно как Тиаго се опита да се спре, преди да се блъсне в играча на Черно море. Плеймейкърът се подхлъзна и повали Кики. Съдията Вълков му вдигна картона, което бе посрещанто с иронична усмивка и поклащане на глава от Тиаго. Той удари и по земята от яд. В негово отсъствие сред титулярите се очаква да се завърне Рубен Пинто, който остана резерва на "Тича", без да запише минути.

Проблемите на ЦСКА с картоните обаче стават все по-сериозни, тъй като още двама футболисти увиснаха. Капитанът Николай Бодуров вече има 8 и при нов ще изгори за две срещи. Със също толкова натрупани санкции са Пинто и Кристиян Малинов.

Джеферсон пък вече е с 4 и при още един ще бъде наказан за 1 двубой. Със същия брой като бразилеца висят Валентин Антов и Ангел Лясов. Така защитниците и халфовете на "червените" са в доста деликатна ситуация преди решителните 4 битки за титлата. С картони могат да увиснат и още двама играчи. Жанио Бикел има 11, а при 13 ще бъде наказан за цели 3 двубоя. Иван Турицов, пък е със 7, а следващата му санкция ще е при 9. А какви са цените на билетите за дербито вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички