ЦСКА сезира ФИФА са кражба на играч за 1.8 милиона!


ЦСКА сезира ФИФА са кражба на играч за 1.8 милиона!

1603 0

Помните ли Бьорн Йонсен? Роденият в САЩ тъмнокож норвежки нападател на Литекс, който бе част от преминалите в ЦСКА футболисти, след като Гриша Ганчев използва професионалния лиценз на ловчанлии, за да върне "армейския" клуб в елита на българския футбол.

Йонсен не бе доволен от факта, че Христо Янев не може да му гарантира титулярно място през новия сезон, при наличието на конкуренцията на Преслав Йорданов. Самият Гриша Ганчев обясни, че норвежкият нападател е бил излъган от агента си, че ще играе в Испания - по-точно във Валенсия.

До подобно нещо не се е стигнало (очаквано), а Йонсен е подписал договор с шотландския елитен Хартс, който дори го представи като свое ново попълнение.

Проблемът е, че Йонсен си има действащ договор и още по-лошото за новия му клуб е, че в него е посочена клауза за откупуването му - 1.8 милиона, пак по думите на Гриша Ганчев в интервю за "Диема Спорт" отпреди месец.

Адвокатът на ЦСКА Радостин Василев уведоми чрез Фейсбук, че ЦСКА е сезирал не само ФИФА, но и шотландската футболна асоциация, както и самия Йонсен, че действията муса противозаконни и го призова да се присъедини към тима на Христо Янев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички