Христо Янeв призова: Подкрепете ЦСКА!


Христо Янeв призова: Подкрепете ЦСКА!

1110 0

Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев даде пресконференция предi мача на червените срещу Удинезе, който се явява и официално представяне на отбора преди новият сезон в Първа професионална лига. Специалистът призова феновете да продължат да подкрепят силно отбора, както са го правили и през миналия сезон в Югозападната В група.

Той подчерта, че привържениците са дали необходимата енергия на отбора да спечели Купата на България.

„Да идват на стадиона и да ни подкрепят, това мога да кажа. Процесът по възраждането започна преди една година. Те ни дадоха необходимата енергия и сила, за да спечелим купата. Без тях нямаше да сме клубът, който сме сега. Призовавам всички, които обичат ЦСКА, да дойдат да ни подкрепят, да са с нас на старта и да покажат защо ЦСКА е велик клуб”,

ЦСКА връща Стилиян Петров в България?

Янев добави, че е доволен от лагера, проведен в Австрия и факта че игра мачове с класни съперници.

„Това е нашата идея, искаме да сме максимално добре подготвени за първенството. Да показваме футбол, който да радва феновете. Затова и играхме с такива класни отбори”.

Относно селекцията и отбора, наставникът на ЦСКА каза:

„Продължаваме да търсим. Имаме си перфектен нападател (Преслав Йорданов) към този момент, той го доказа миналия сезон”.Каквото зависи от мен и отбора го правим. Опитваме се да приобщаваме новите. Те възприемат цялата информация, която им предаваме. Изграждаме облика на отбор, който да е фактор в първенството”.

УЕФА обяви от кое ЦСКА е

Христо Янев разкри, че мачът със Славия от първия кръг на новия сезон ще се играе на „Армията” от 21:15 часа.

„Във всяка една контрола до момента резултатът не беше нещото, което търсихме, а обликът да изградим. Утрешната контрола няма да е по-различна. Ще срещнем отбор, който няма нищо общо с отборите от А група и това ще обогати опита ни, който трупаме”.

„Готвим се, ако кажа че съм готов на 100% ще излъжа, но съм тука да дам всичко каквото знам и мога. Всички момчета бяха фантастични по време на лагера и това ми дава допълнителен стимул за работа”.

Ето коя телевизия ще излъчи ЦСКА - Удинезе

„Доволен съм от всички и от тренировки и от мачове, които изиграхме. В по-голямата си част бяха на много високо ниво. Искам от първата секунда да се показва това в мачовете от първенството. Искаме да побеждаваме и друго не ме интересува”.

„Гледах нашите конкуренти и виждам, че всеки се стреми да налага собствен стил”.

'Почти всички наши играчи са на 100 процента готови. Не деля играчите на по-важен и по-маловажен, всеки ще даде своя принос”.

„Цяла година работихме с провокации, очаквам феновете да бъдат зад нас при тежките и трудни моменти, при които отборът ще бъде поставен. Надявам се взаимно да се радваме. Аз съм треньор на ЦСКА, тренирам футболистите на ЦСКА и нищо друго не ме интересува на този етап”, завърши Христо Янев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички