ЦСКА се завърна в България, Турицов е оптимист за новия сезон


ЦСКА се завърна в България, Турицов е оптимист за новия сезон
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1313 0

ЦСКА се завърна на родна земя, след като проведе втората част от лятната си подготока в Австрия. На летището в София българският национал Иван Турицов коментира обширно процесите около отбора.

"Това не са резултатите, които очаквахме, но все пак това бяха приятелски срещи. Мисля, че проведохме добра подготовка. Присъединих се по-късно, но аз лично се усещам добре физически", започна бранителят.

Турицов коментира и доколко тимът е готов за новия сезон: "Абсолютно, готови сме. Натоварванията по време на лагера бяха големи. Имаме достатъчно време да се подготвим достатъчно за първенството".

"Аз не съм работил толкова много със Саша Илич, защото се присъединих по-късно. За краткото време, в което бях там, мисля, че е много добър отбор и пасва на отбора", заяви играчът по адрес на новия наставник на "червените".

Турицов изяви надежди за новия сезон и борбата с Левски и Лудогорец: "Това са контролни срещи. Бяхме в подготовка, бяхме изморени. Мисля, че първенството няма да има нищо общо първенството с тези мачове. Силно се надявам, но още не мога да коментирам. Все пак, за това играем и се надявам тази година да е по-успешна за нас".

"Не сме коментирали нищо за евротурнирите. Надявам се първо да видим в първенството. Има време", завърши българинът с мнение за за предстоящите срещи от Лигата на конференциите. 

Вижте кога ще бъде представянето на "червените"!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички