ЦСКА замина за Австрия без трима, а ново попълнение отсече: Имаме силите за нещо голямо


ЦСКА замина за Австрия без трима, а ново попълнение отсече: Имаме силите за нещо голямо
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1208 0

Футболистите и треньорите на ЦСКА отлетяха рано тази сутрин за Австрия, където ще проведат своя летен подготвителен лагер преди старта на сезон 2022/23.

Трима играчи с контузии останаха в България - Илия Шаламанов, Бисмарк Чарлс и Митко Митков! С "армейците" пък потегли младият Йоан Бауренски, а Енес Махмутович ще се присъедини към съотборниците си на място, тъй като е бил на лагер с Люксембург. 

Иван Турицов, Георги Йомов, Яник Вилдсхут и Жорди Кайседо са получили допълнителни дни почивка и ще се присъединят към ЦСКА на 20 юни.

*Първата контрола за Саша Илич и компания е на 18 юни (събота) - срещу Гройтер Фюрт (Германия).

Едно от новите попълнения на "червените" - Станислав Шопов, изрази увереност преди отпътуването, че отборът има сили за нещо голямо през сезон 2022/23:

"Чувството е страхотно. Имаме всички условия, от които се нуждае един футболист. От нас се иска само да тренираме. Смятам, че имаме потенциала и силите за нещо голямо този сезон, но нека да завърши тренировъчния лагер и тогава да мислим за по-напред".

"ЦСКА ме спечели с това, което казаха в едно интервю. Показаха уважение към мен и, че ме желаят, а за мен това е най-важното. Не съжалявам, че толкова рано излязох в чужбина. Така е трябвало да стане. Сега единствено гледам в настоящето. Искам да кажа на феновете, че ги очаквам на стадиона. Дай Боже да покажем добри резултати", каза още младежкият национал на България.

Още новини за ЦСКА четете в SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички