ЦСКА се разделя безславно с Денис Давидов


ЦСКА се разделя безславно с Денис Давидов
Снимка: Getty Images/Guliver

4773 0

ЦСКА очевидно ще се раздели безславно с руския халф Денис Давидов, пише "Меридиан мач". Той бе едно от първите попълнения през лятото, а главният мениджър Стойчо Стоилов призна, че клубът го следи от година по-рано, но тогава е бил много скъп. Давидов обаче така и не успя да покаже нищо на „Армията" за вече близо половин година, като почти непрекъснато е контузен, възстановява се или е в Русия заради семейни проблеми.

В последните месеци той бе титуляр само в мача с Локо (Горна Оряховица) за Купата на България, когато се отчете и с гол, но бързо бе сменен заради физическа отпадналост.

Давидов е проблем за „червените" и заради броя на чужденците извън ЕС. В последните мачове руснакът неизменно остава извън групата заради този проблем, а той ще се задълбочи, при положение че и Енрике Рафаел се завърне в състава.

От ЦСКА ще се опитат да намерят нов клуб на Давидов още през зимата. Най-вероятно той ще се върне в родината си, тъй като носталгията също го мъчи и това е още един от факторите, който не позволява на играча да покаже безспорния си талант. Интересната история на играча вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички