ЦСКА се подсили с първо зимно попълнение


ЦСКА се подсили с първо зимно попълнение
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1723 0

Първото зимно попълнение на ЦСКА вече е факт и това е централният нападател на Дунав (Русе) Ахмед Ахмедов, твърди "Тема Спорт". Според изданието, 24-годишният таран е подписал предварителен договор с "червените", а клубът е платил за правата му.

Контрактът на Ахмедов с русенци е изтичал през лятото, но от "Българска армия" са предпочели да го уредят още сега. Трансферът вероятно ще бъде обявен официално днес след мача между настоящия и бъдещия отбор на нападателя. Ахмедов не попадна в групата на Дунав за срещата в София, а треньорът на тима Людмил Киров заяви: "Пазим Ахмедов за следващия му клуб. Утре (днес - б.р.) ще разберете къде отива. Пожелаваме му успех, той е добър нападател. Нека да продължи да се развива. Силен отбор привлича втори наш играч след Исмаил Иса (Черно море), което е оценка за работата ни в Русе”.

За Ахмедов е имало оферта и от Левски. Треньорът Петър Хубчев харесва качествата на тарана и е разпитвал свои познати за него. "Сините" обаче не са били готови да преведат исканата сума веднага, а парите в този момент са от крайна необходимост за закъсалия финансово Дунав.

С новото попълнение централните нападатели в ЦСКА стават петима - заедно с Али Соу, Тони Уот, Томи Юрич и Евандро, който обаче сега е използван като крило. Предвид привличането на Ахмедов, "червените" със сигурност ще се разделят с някой от играчите на върха на атаката. Възможна е продажба на един от водещите реализатори. А с каква изцепка се отличи Али Соу наскоро вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички