ЦСКА се подсили с камерунски национал, вкарвал на Барселона


ЦСКА се подсили с камерунски национал, вкарвал на Барселона

1409 0

ЦСКА бързо намери заместник на изненадващо напусналия днес Давид Симао.

"Червените" подписаха договор с камерунския национал Раул Седрик Лое. Той е роден във Франция на 31.01.1989, висок е 192 см и играе на поста дефанзивен полузащитник.

"Много съм щастлив, че подписах договор с този голям клуб. Запознах се със славната история на ЦСКА и съм сигурен, че взех правилното решение. Искам да помогна на отбора да стане шампион и ще дам всичко от себе си. Избрах ЦСКА защото разбрах какви са амбициите на отбора и какви футболисти са играли тук. Имах няколко оферти от Испания, Молдова и Израел, но предпочетох тази от ЦСКА", сподели Раул Лое пред CSKA.BG веднага, след като подписа договора си с ЦСКА.

Той е свободен агент и взимането му не зависи от трансферния прозорец. За последно 28-годишният защитник игра в Осасуна, като може да се похвали с гол във вратата на Барселона.

Седрик има 13 мача за "неукротимите лъвове" и притежава френски паспорт. Той има общо 90 срещи с 5 попадения за Осасуна, а за резервния отбор на пампломци има още 28 мача. От 2015 до зимата на 2017 г. той носи екипа и на катарския Ал Сайлия (37/3).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички