ЦСКА се изсмя на оферта от половин милион за свой ас


ЦСКА се изсмя на оферта от половин милион за свой ас

2410 0

Носителят на Купата на Турция за 2017 г. Коняспор е готов да предложи 500 000 евро за левия бек на ЦСКА Антон Недялков, пишат медиите в югоизточната ни съседка.

Според информация на "Тема Спорт" обаче "червените" ще откажат такава оферта, ако бъде изпратена официално в клуба. Те не смятат да се разделят с Недялков за по-малко от 1 милион евро.

24-годишният бранител бе най-постоянният футболист в ЦСКА през изминалия шампионат и неслучайно бе избран за Играч на сезона в анкета на официалния сайт на клуба.

Коняспор, който завърши 9-и в елита, вече напазарува от български гранд, след като привлече халфа на Левски Мехди Бурабия за 500 000 евро. С клуба наскоро пък се раздели родният нападател Димитър Рангелов.

Според haberler.com пък турският тим проявява интерес не само към Недялков, но и към централния защитник на ЦСКА Божидар Чорбаджийски. Двамата бранители са следени и от Трабзонспор, но двата чуждестранни клуба не били готови да дадат по повече от 500 000 евро за играч.

Човек от спортно-техническото ръководство на ЦСКА коментира лаконично информацията, че Недялков може да премине в Коняспор за подобна сума: "Несериозно е".

През изминалата пролет левият бек на ЦСКА привлече интерес и от Германия. В края на март "Билд" писа, че Недялков е следен от Щутгарт, който сега се върна в Бундеслигата. Красимир Балъков дори бе цитиран от водещия немски вестник, като бе похвалил бранителя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички