ЦСКА дебне до последно за нападател


ЦСКА дебне до последно за нападател
Снимка: БГНЕС

7909 0

ЦСКА ще прави до последно опити да привлече централен нападател. Клубът има предвид няколко имена и следи ситуацията около тях. "Червените" са готови да изчакат до края на юли, когато вече ще са изминали две седмици от началото на първенството, но да привлекат футболист за върха на атаката.

Една от желаните опции е гвинеецът с португалски паспорт Абел Камара, който е собственост на Беленензес, но опитва да разтрогне договора си. 27-годишният таран на този етап удря на камък. В случай че успее да се раздели с клуба си до края на юли обаче ЦСКА ще отправи предложение към него. Армейците имат и други варианти, които включват и плащането на трансферна сума, но поне засега не е постигната договорка.

Един от тези, които са отказали на ЦСКА заради изхвърлянето от международната сцена, пък е бил англичанинът Люис Молт, който е голмайстор на шотландския Мъдъруел. 25-годишното острие, реализирало 18 попадения през миналия сезон, бе желан и преди година от армейците, когато им отказа, а сега отново е отхвърлил предложението от ЦСКА. Червените са имали договорка на ниво клуб-клуб, но Молт не желае да играе в България, пише "Тема спорт".

В момента армейците разчитат на Фернандо Каранга и Милчо Ангелов за върха на атаката. Родният нападател обаче не убеждава, че може да е полезен предвид шампионските амбиции на тима. Затова и ЦСКА търси нападател от чужбина за адекватна конкуренция на Каранга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички