ЦСКА с втори изходящ трансфер през зимата, 6-цифрена сума влиза в касата на "армейците"


ЦСКА с втори изходящ трансфер през зимата, 6-цифрена сума влиза в касата на "армейците"
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3796 0

Българският гранд ЦСКА е напът да реализира втори изходящ трансфер през зимния трансферен прозорец, пише израелското издание "sport5.co.il".

Твърди се, че "червените" са спазарили 26-годишния Пламен Гълъбов за Макаби Нетаня и ще получат около 100 000 евро за правата му!

За високия 191 см защитник това ще бъде първо излизане от България, а в Нетаня са били впечатлени, че може да играе и като десен бранител и смятат, че ще им помогне със своите бързина и ръст. 

Споменава се още, че старши треньорът на отбора Бней Лем го е харесал още по време на двата европейски мача на ЦСКА през есента на 2021 година срещу Рома, в които Гълъбов бе титуляр и изкара пълни 90 минути на терена. 

През настоящия сезон 2021/22 той изигра общо 14 срещи с червената фланелка, а договорът му изтича през идното лято. Според израелското издание, ЦСКА може да получи и още 50 000 евро под формата на бонуси, ако Гълъбов изиграе определен брой мачове с Макаби Нетаня. 

На този етап от ръководството на "червените" не са потвърдили новината, но "Gong" пише, че в следващите дни 26-годишният защитник ще напусне лагера на отбора в Турция и ще замине за Израел, за да премине медицински прегледи! Това би бил втори изходящ трансфер за "армейците", които наскоро се разделиха с Карол Метс.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички