Стамен Белчев: Труден и сладък успех, доволен съм и от победи в продълженията


Стамен Белчев: Труден и сладък успех, доволен съм и от победи в продълженията
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1631 0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори след драматичния успех за неговия отбор над Славия с 1:0 от 4-ия кръг в Първа лига. "Армейците" победиха трудно с човек по-малко и гол в продължението, като чрез успеха се качиха еднолично на върха в класирането. 

"През първото полувреме ни показаха червен картон. Много трудна и много сладка победа. Доволен бях от двамата в нападение до момента, в който получихме червен картон. Двамата имат добър синхрон. След червения картон беше много трудно. На полувремето им казах, че ако дочакаме нашия момент, ще бъдем победители.

Преди червения картон на моменти играхме много бавно. Искаме много бързо да вкараме гол и това ни изнервя на моменти. Победите в края показват, че отборът има характер. Това може да говори само добре за отбора. На всички им се иска по-изразителни отбори. Футболистите също искат, ако може още първото полувреме да вкарат няколко гола. Аз съм доволен, ако ще и да е победа с гол след 90-ата минута.

Надявам се в паузата да подобрим някои елементи в играта и синхронът да е по-добър. Бяхме с всички налични футболисти, липсваха Занев, който е с настинка, и Тиаго, който е контузен" - сподели Белчев след двубоя.

Междувременно, ЦСКА готви трансфер на още една от своите звезди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички