ЦСКА с решаваща крачка към среброто след късен гол срещу 10 от Черно море


ЦСКА с решаваща крачка към среброто след късен гол срещу 10 от Черно море
Снимка: БГНЕС

730 0

ЦСКА направи решителната крачка към второто място в Първа лига, след като стигна до късен успех с 1:0 при гостуването си на Черно море в Каварна.

Възпитаниците на Стамен Белчев успяха да спечелят с попадение в 80', което ги прати на 3 точки от Вечния съперник Левски. С основна заслуга за гола е Станислав Манолев, който центрира отлично от дясното крило, а Каранга с прекрасен удар с глава реализира победния гол.

Само 3 миути по-рано за грубо нарушение от терена беше изгонен десният бранител на "моряците" Стефан Станчев. В края на мача пък от щаба на Черно море имаха претенции за игра с ръка в наказателното поле на Антон Недялков, но съдията прецени, че нарушението е извън наказателното поле.

В срещата липсаха качествените футболни изпълнения, но "червените" спечелиха заслужено, след като през голяма част на двубоя единствено те правеха нещо интересно в предни позиции.

Победата може да се окаже с цената на сребърните медали, тъй като ЦСКА дръпна с 3 точки на Левски в борбата за второто място. Двата тима имат пряк двубой помежду си до края на първенството, а освен това играят и срещу Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички