ЦСКА с още едно ново попълнение, взима бивш халф на ПСЖ


ЦСКА с още едно ново попълнение, взима бивш халф на ПСЖ
Снимка: cska.bg

1906 0

ЦСКА е близо до трето ново попълнение. 30-годишният сенегалски халф Юнес Санкаре вече е в България, информира "Труд". Само преди дни "червените" подписаха с холандският бранител Юрген Матей и френският халф Амос Юга.

30-годишният сенегалски халф е рожба на френския шампион Пари Сен Жермен. Той е записал 33 мача за отбора в периода 2007-2011 година. В този период, Санкаре има и престои под наем в Реймс и Дижон. Грандът от "Парк де Пренс" го привлича в академията си още през 2001-ва година.

Във Франция Санкаре играе още за Валансиен, Гингам и Лил. От 2017-та носи екипа на Бордо, с който записа 67 мача. Халфът има 16 участия и три попадения за националния отбор на Франция до 21 години. Но когато трябва да избере за коя държава да играе, посочва Сенегал.

От 2015-та халфът носи екипа на родината си, където натрупа 7 мача и записа един гол. В кариерата си новото попълнение на ЦСКА има три трофея. Спечели по веднъж купата на лигата и купата на Франция с Пари Сен Жермен и веднъж купата на страната с Гингам (2013 г.). Междувременно се появиха информации, че играч на ЦСКА е заразен с коронавирус - ето какво заявиха от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички