От ЦСКА с официална позиция дали има заразени играчи с коронавирус


От ЦСКА с официална позиция дали има заразени играчи с коронавирус
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1783 0

От ЦСКА излязоха с официална информация относно твърденията, че техният играч Томи Юрич е дал положителна проба за коронавирус. По-рано bTV съобщи именно това, като се очаква и резултатът от втория тест. От "червения" клуб обаче нито потвърдиха, нито отрекоха изнесената информация.

"Във връзка с появилата се информация в някои медии, че футболисти на ЦСКА са дали положителни проби за Ковид-19, бихме искали да Ви уведомим, че клубът ще излезе с официално становище и достоверна информация след 17:00 часа днес", написаха "червените" на сайта си.

Отборът е изолиран на базата в Панчарево, като изглежда, че се очакват още резултати от тестовете. За подобни опасения вчера намекнаха както старши треньора на тима Милош Крушчич, така и директора Стойчо Стоилов.

И двамата заявиха, че Юрич и Стефано Белтраме са вдигнали температура от 38 градуса и именно това е станало причина за липсата им във вчерашното дерби срещу Левски, завършили при зрелищното 3:3 на Националния стадион "Васил Левски". Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич пък определи грешките като "тъпи" и заяви, че Али Соу е най-добрият нападател в България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички