ЦСКА с новите екипи срещу Лудогорец


ЦСКА с новите екипи срещу Лудогорец

1191 0

Новите екипи на ЦСКА вероятно ще пристигнат за гостуването на Лудогорец следващата седмица. Има съвсем малка възможност екипировката да бъде доставена още за срещата с Хасково, но това едва ли ще се случи.

Също както преди година, така и сега ЦСКА стартира сезона със старите си фланелки, които вече са в окаяно състояние. Томов постоянно говори за стабилизиране, а в ЦСКА нямат дори нормална екипировка, а голяма част от подготовката се водеше с два пъти по-малко топки от необходимите.

През миналото лято екипировката пристигна едва през септември, тъй като клубът нямаше как да извърши плащането към производителя Legea. Сега ситуацията е подобна, но чакането няма да е толкова дълго.

Новите екипи ще са с леко изменен дизайн. През гърдите ще преминава V-образна линия, каквато бе демонстрирана чрез официалния анцуг на "армейците". Идентична е визията и на сезонните карти.

Фланелките вероятно ще запазят цената си от миналия сезон - по 70 лева за комплект. Анцузите пък струват 100 лева. Приходите от продажба на артикули на ЦСКА през миналата година бяха символични.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички