Жеков: Играта на ЦСКА отблъсква, Стойчо прекалява с новите


Жеков: Играта на ЦСКА отблъсква, Стойчо прекалява с новите

1343 0

Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков сподели разочарованието си от проведената лятна селекция в тима. Членът на НС на клуба е на мнение, че огромната бройка чужденци няма да допринесе с нищо позитивно за "армейците".

"Сезонът като резултати започна добре за нас, но играта ни по-скоро отблъсква. Идеите са твърде малко, а лутането по терена - голямо. Има някакви наченки на сработване и оформяне на добър колектив, но ми се струва, че напасването ще отнеме доста време. Гледах първите ни два мача в А група, но нито един играч не успя да се отличи, да ми грабне окото. Няма кой да блесне, както го правеше Гъргоров през миналия сезон. Изключение донякъде е Серджиу Буш. Той загатва за големи заложби и може наистина да стане добър нападател", заяви Жеков пред "Тема Спорт".

"За селекцията или добро, или нищо. Май е по-добре да не говоря. Не мога да си затворя очите пред огромното текучество. Всяка година едно и също - чужденци, чужденци, чужденци. По този начин след 10 години ЦСКА няма да има ветерани. Стойчо прекалява с новите попълнения. Сега, като взехме и бека Кукоч, бройката направо излиза извън контрол. Но политиката е такава и не мога да я променя", добави още вечният голмайстор на А група.

"С Митата Якимов за нищо не ни търсят, нали сме членове на Надзорния съвет. Аз например си стоя вкъщи и от време на време съм по мачовете. Не ми се обаждат, не търсят съвет. Не ми е особено приятно, но какво да се прави", завърши Жеков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички