ЦСКА с лесна и "скромна" победа на "Българска армия"


ЦСКА с лесна и "скромна" победа на "Българска армия"

1033 0

ЦСКА записа поредната си победа във "В" група. Тя е под номер 12 и дойде срещу Германея на стадион "Българска армия" днес следобед с 3:0. 

Двата гола за победата на "червените" през първото полувреме бяха дело на Момчил Цветанов, който се отчете с отлична игра и заслужи поздравленията на публиката при смяната си в средата на полувремето. 

Финалното попадение в мача падна в 90' и автор бе Костадин Хазуров. 

Самият Христо Янев пък промени драстично състава си за срещата, което повлия на крайния резултат, но не и на играта на 31-кратните шампиони. Те доминираха от началото до самия край а гостите нямаха нито едно добро положение на своята сметка. 

Победата е 12-а поредна за ЦСКА, който е убедителен лидер във "В" група с актив от 36 точки. Головата разлика на тима е 53:1, като единственият гол във вратата на абсолютния фаворит във "В" група бе автогол на Александър Бранеков. 

Промените в състава на "червените" не повлияха на играта и още във 2' Момчил Цветанов откри резултата. Това стана, след като той засече отлично центриране на Павел Головодов - 1:0 за домакините. 

Само 5 минути по-късно Витанов имаше шанс да удвои, но ударът му прелетя на сантиметри от вратата. "Армейците" продължиха да пресират масирано своя съперник, който трудно изнасяше топката, а краят на двубоя настъпи в 18'. 

Автор на втория гол в полза на ЦСКА отново беше Момчил Цветанов, който с отличен удар вкара на Спасов и обезсмисли останата част от двубоя. 

До края на първото полувреме Цветанов на цели 3 пъти можеше да оформи своя хеттрик, но не съумя да намери целта. Веднъж и защитник изби в близост до вратата. Хазуров и Йорданов бяха другите играчи на домакините, които се отчетоха с пропуски - 2:0 до почивката. 

След нея опитите на ЦСКА да превзема поне още един път вратата на съперника. Играчите на Христо Янев се отчетоха с много пропуски, а в края дойде и единственото положение за Германея, но Господинов с лекота улови топката.

В добавеното време все пак ЦСКА вкара нов гол, като Костадин Хазуров беше автор на последното попадение в мача.  

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички