Повериха Маркиньос и Николич на Марияна


Повериха Маркиньос и Николич на Марияна

1194 0

Футболистите на ЦСКА Маркиньос и Стефан Николич се готвеха на облекчен режим от началото на седмица. В крайна сметка бразилецът отпадна от групата за мача с Берое, а участието на черногорският нападател е под въпрос.

Двамата заминаха вчера за Сърбия, където посетиха популярната лечителка Марияна, пише "Тема спорт". На "Армията" се надяваха, че тя ще подобри състоянието на Николич и той ще има възможност да бъде използван като резерва. В противен случай Стойчо Младенов ще остане само с един нападател за мача в лицето на Орелиен Йоахим и той няма да има алтернатива на резервната скамейка.

В същото време стана ясно, че сдружението "ЦСКА Акционерите" ще продължи да продава програмки за домакинствата на "армейците". Такива ще има за мача с Берое, а за плейофите дизайнът на изданието ще бъде напълно подменен. В момента цената на книжката е 1 лев.

Днес се очаква доста студено време в София. Температурите при началото на мача в 17:00 часа ще са между нулата и минус два градуса, а прогнозата е да вали сняг. Така посещаемостта на "Армията" едва ли ще надхвърли 3500 зрители.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички