ЦСКА пуска 3 милиона акции


ЦСКА пуска 3 милиона акции

1254 0

"Ще пуснем 3 млн. акции през май", каза изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров и допълни, че липсата на пари се компенсира с желание и себераздаване.

"Много бързо забравихме ситуацията от преди 2 години. През 2013 г. заварихме отбор пред фалит без играчи. Нямаше дори топки. И една опашка от хора, които търсят пари. Година и половина по-късно този клуб бе на първо място до преди 2 кръга  противопоставяйки се на на осигурен отбор като Лудогорец", сподели той.

"И аз искам 4 млн за трансфери през лятото и 90 бона заплати на футболисти, но за момента нямаме възможност. Справяме се с това, което имаме", добави Тодоров.

"Да, аз искам да бъда изпълнителен директор на клуб като Лудогорец - с такова ниво на управление и такъв модел на финансиране", заяви настоящият директор на ЦСКА Александър Тодоров, предаде репортер на БГНЕС.

"Реалностите в ЦСКА са други. И аз искам ЦСКА да си позволи 3-4 млн. евро за трансфери и да дава 100 000 лв. заплати и да привлечем футболисти от българското първенство или добри играчи от чужбина, но няма... Аз мисля, че се справяме добре и с това, което имаме. Който твърди обратното просто не е чист пред съвестта си", заяви Тодоров.

"Относно базите. Първо трябва да изчистим ангажиментите на клуба. Обсъждаме с министерството начинът на предоставяне на базите. Дали ще бъде с промяна в закона или някакъв вид концесия все още не е ясно. Направена е инвестиция за 2 млн. лева и тя само трябва да се отчете", добави още изпълнителният директор на "армейците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички