ЦСКА пробва титулярния състав в последната си контрола


ЦСКА пробва титулярния състав в последната си контрола
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

973 0

ЦСКА ще изиграе днес от 17:00 часа последната си контрола на испанска земя. Съперник е датският вицешампион Сьондерийске. Мачът ще се проведе на стадион "Ла Линеа", където бе и този със Сувон. 

В този спаринг Стамен Белчев ще пусне предимно играчите, на които има намерение да разчита като титуляри в първите кръгове от пролетния дял, пише вестник "Тема спорт".

ЦСКА игра със Сьондерийске и в началото на 2015 г., когато загуби с 0:2. Попаденията тогава вкара крилото Йохан Абсалонсен, който и сега продължава да е основен футболист на скандинавците. Другият по-известен играч е бранителят Симон Поулсен, който е привлечен тази зима от ПСВ Айндховен, а е бил още в A3 Алкмаар и Сампдория.

Датчаните в момента заемат 6-о място в първенството, като отстъпват значително от позициите си през миналия сезон. Тогава Сьондерийске завършва втори на 9 точки от ФК Копенхаген. Това е и най-големият успех на клуба, който има само 10 сезона 6 елита. Неубедителните изяви сега са довели и до смяна на треньора, като от януари т.г. начело е Клаус Ньоргард.

Датчаните са провели сравнително успешна евро-кампания през миналата есен, като са елиминирали Стрьомсгодсет и Заглебие в Лига Европа, преди да отпаднат от Спарта Прага (0:0 и 2:3).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички