ЦСКА преговаря с още три потенциални попълнения


ЦСКА преговаря с още три потенциални попълнения
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6129 0

ЦСКА не е приключил със селекцията, а продължава усилени преговори с потенциални нови попълнения, съобщава "Тема Спорт". "Червените" ще вземат поне още трима нови. Клубът вче подписа с четирима - левият бек Петър Занев, офанзивните халфове Диего Фабрини и Денис Давидов и централният нападател Тони Уот. Столичани обаче искат да се подсилят още с вратар, защитник и халф.

За полузащитата се преговаря с доста опитен футолист с над 100 мача в Серия А. Ако той приеме офертата на ЦСКА, на практика ще се превърне в най-големия летен удар. Завъртя се името и на ганайския опорен халф Брайт Аделе, който има договор до 30 юни с втородивизионния италиански Асколи.

ЦСКА търси и втори вратар за резерва на Черниаускас. Клубът се раздели с Данте Стипица, а същото ще се случи и с Георги Китанов, който бе преотстъпен в Черно море. Неговият договор изтича и той става свободен агент. Опция за поста под рамката е вратарят на Литекс Петър Петров. Той изнесе силен сезон във Втора лига, като игра без смяна във всички 30 мача и допусна 26 гола. Специалисти дават висока оценка на неговото представяне.

Петров е на 20 години, като има 31 мача за Литекс във втория ешелон и един за дубъла на ЦСКА. На "Армията" в момента разполагат с Черниаускас и юношата Слави Петров. той изкара зимната подготовка с "червените" и пази в някои от контролите в Испания, след което се завърна в Ловеч.

В ЦСКА искат да привлекат и още един защитник, който да може да играе в центъра на отбраната и отдясно. За поста се преговаря с българин и чужденец. В Борисовата градина не надяват да уредят поне още един нов до началото на подготовката на 9 юни. А какво е бъдещето на Тиаго и Джеферсон, за които излезе информация, че може да се разделят с клуба, вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички