ЦСКА предупреди феновете да не посещават стадион "Българска армия" (ВИДЕО)


ЦСКА предупреди феновете да не посещават стадион "Българска армия" (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

8185 0

Ръководството на ЦСКА излезе с най-актуалната информация по демонтажа на стадион "Българска армия". Тя бе съпътствана със зрелищно видео, на което се виждат първите два багера в действие. 

Тежка техника на Армията

31-кратните шампиони предупредиха, че тежката техника ще продължи да работи на пълни обороти и в неделя, така че феновете да не се опитват да влизат на строителната площадка. 

Пред клубната медия говори и координаторът по безопасност на проекта - Николай Николов, за да обясни как процедират с колегите му. Оказва се, че от самото начало отломките се събират отделно, за да е по-лесно разчистването на терена. 

Съобщението от "Армията"

"🚨Осъзнаваме, че интересът към реконструкцията на нашия дом е голям и хиляди фенове искат да разберат какво се случва отвътре.

❗️Молим ви, не се опитвайте да влизате на стадиона, където ремонтни дейности ще протичат и утре и безопасността ви не може да бъде гарантирана. Има специален достъп до стадиона и строг пропускателен режим, който не трябва да бъде нарушаван. Апелираме да не поставяте любопитството си над сигурността. Навременна информация ще бъде давана във всеки един етап от случващото се около стадиона.

🪝На първи април поставихме началото на етап „Демонтаж“ на ст. „Българска армия“. Десетки експерти от фирма „Ростер“ започнаха работа по обезопасяването и направиха първите стъпки по демонтиране на части от съоръжението.

ℹ️Днес ви запознаваме със свършеното през първата седмица, обяснено във видеото от координатора по безопасност на проекта - Николай Николов. Професионалистите от „Ростер“, които също отправят апел преди утрешното дерби.

🙏🏻 В утрешния ден ще ви очакваме половин километър посока центъра, където в 14:45 ч. се изправяме срещу Вечния съперник и в момент на криза имаме най-силна нужда от вас!

➡️В деня на мача билети могат да се купят извънредно от касите на ст. “Българска армия” от 10:00 ч. до края на първото полувреме на дербито", написаха от "червеното" ръководство в социалните мрежи. 

Вижте още кадри от демонтажа на "Армията"!

Още: "Нямам друго обяснение": Иван Велчев загатна целта на семейство Ганчеви в ЦСКА

Левски получава съблекалнята на ЦСКА за Вечното дерби - ще бъде ребрандирана

Драгомир Драганов е ръководил 3 пъти дерби между Левски и ЦСКА, а резултатът е бил един и същ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички