ЦСКА пред трето ново попълнение, медицински тестове бавят сделката


ЦСКА пред трето ново попълнение, медицински тестове бавят сделката
Снимка: cska.bg, БГНЕС / колаж Actualno.com

3473 0

Ръководството на ЦСКА е на финалната права около привличането на трети играч през лятото. До този момент на "Армията" вече акостираха Марин Орлинов и Сейни Санянг, а тепърва се очакват куп нападатели и футболисти по останалите постове.

Един от наглед уговорените тарани е Матиас Фаетон от Гренобъл. В момента той продължава да е част от националния тим на Гваделупа на "Голд Къп" в САЩ. Пред него остават още две срещи до пети юли включително, когато ще приеме символично Гватемала, а преди това играе с Куба. В първия кръг се стигна до голово реми 2:2 с Канада.

Video edited on Kapwing

Бъдещето на нападателя

Френското издание Foot-sur7 споделя, че междувременно в Европа сделката между ЦСКА и Гренобъл за правата на нападателя е на финалната права. Всички източници още се придържат към първоначалната информация за трансферна сума от 2 милиона евро.

На "Армията" са се договорили и за личните условия на младия таран, както и продължителността на договора му. В допълнение журналистът, който първоначално разкри, че се "пече" подобен трансфер - Фабрис Хоукинс, сега съобщава, че е въпрос на време играчът да премине медицински прегледи. 

Ако всичко по време на тях е наред, ще остават минимални доуточнителни въпроси между двата клуба, които ще предвещават официализирането на трансфера между отборите.

Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички