ЦСКА пред домакинство в Ловеч, но има и по-реален вариант


ЦСКА пред домакинство в Ловеч, но има и по-реален вариант
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

9651 0

ЦСКА получи "зелена светлина" около обжалването на наказанието, което бе наложено от БФС след дербито с Лудогорец в края на април. По този начин "червените" бяха наказани за два мача без публика, освен финансовата глоба, като една от двете срещи вече се изигра. 

От Апелативната комисия към БФС в сряда обаче на практика се съгласиха с предложението на "червените" още преди мача с Ботев Враца, което гласи срещата да бъде преместена извън София, но пред публика. 

Точно такова решение бе взето и за първия плейофен двубой на ЦСКА с Черно море, който ще трябва да се проведе на отстояние от поне 50 километра от стадион "Българска армия". В срок от 24 часа столичани трябва да предложат два стадиона на Спортно-техническата комисия.

Възможностите пред ЦСКА

Още след изслушването на замесените страни около наказанието на "червените" един от директорите на клуба - Стоян Орманджиев, потвърди, че сред вариантите за домакинството на ЦСКА е и Велико Търново. 

Точно там в сходна ситуация Левски прие Черно море в първия пролетен кръг, когато възпитаниците на Илиан Илиев се наложиха с 1:0. 

Проблемът с ВАР

От "24 часа" смятат, че Ловеч е втори вариант, какъвто трябва да бъде предложен пред БФС в рамките на утрешния ден. Градският стадион обаче по всяка вероятност не отговаря на изискването за ВАР.

От ЦСКА разкриха, че за срещата с Ботев Враца е било предложено да се проведе в Монтана, но подобен вариант не би бил удачен за "моряците".

Лоша новина за запалянковците на ЦСКА е, че срещата ще се проведе в понеделник от 18:00 часа. Ще може да я проследите обаче НА ЖИВО със SportLive.bg!

Вижте кой ще ръководи ЦСКА - Черно море!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички