ЦСКА прави промени в състава за мача в Разград


ЦСКА прави промени в състава за мача в Разград
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1161 0

Отборът на ЦСКА ще бъде в променен вид за гостуването на Лудогорец в Разград, пише 'Тема спорт". Камерунският халф на Петрус Бумал почти сигурно ще за­почне като титуляр в двубоя.

Очаква се той да си партнира с Рубен Пинто, а позицията на Давид Симао ще бъде преразгледана. Португалецът мо­же да остане на пейката или да играе зад нападателя.

Бумал пък ще бъде предпоче­тен заради подчертаната си сила в дефанзивен план, а сре­щу Лудогорец ЦСКА ще се нуждае именно от стабилен играч в отбрана, .

Предвид честите грешки в защита Бумал може да е от полза със своята сигурност и е по-добър избор от Симао за сре­дата на терена с оглед класа­та на предстоящия съпер­ник. В състава на ЦСКА не е изключено да има и други изне­надващи ходове, особено в атака.

С възстановяването на Кулма треньорът Йорданеску вече има доста богат избор в офанзивен план. За фланговете разполага с 5 опции - Виана, Арсенио, Алек­сандър Георгиев, Десподов и Кулма.

Ще се види и ситуация­та около офанзивния халф Руй Педро, който може да остане на пейката, или да бъде пра­тен на върха на атаката, в случай че Кулма действа като крило.

Вратарят Георги Китанов попадна в групата на ЦСКА и замина за лагера в Шумен. Той во­ди занимания на пълни оборо­ти вече трети ден и по всич­ко изглежда, че в крайна смет­ка ще може да застане под рамката срещу Лудогорец в събота.

В последните две срещи титулярен страж бе Александър Конов (23 г.), но сега той по-скоро ще остане ре­зерва. Китанов се възстановя­ваше две седмици от разтежение, получено във Вечното дерби, и едва във вторник се върна към пълноценни нато­варвания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички