ЦСКА поздрави двамата си отличници Гарсес и Де Нойер


ЦСКА поздрави двамата си отличници Гарсес и Де Нойер
Снимка: CSKA.BG

1389 0

ЦСКА поздрави своите отличници Маурисио Гарсес и Брадли де Нойер за спечелването на призовете в Първа лига. Бразилското крило получи награда за най-добър футболист на месеца и 4-и кръг, докато нидерландският защитник беше награден за най-добър играч на изминалия кръг.

Публикуваме съобщението на "армейците" без редакторска намеса:

Футболистите на ЦСКА Маурисио Гарсес и Брадли де Нойер обраха наградите в традиционните анкети, организирани от пресклуб "България". Двамата бяха наградени за добрите си игри на специална пресконференция, която се проведе днес на Националния стадион "Васил Левски".

Бразилецът Маурисио Гарсес беше избран за играч №1 на месец юли в Първа лига. Единадесет от общо 23 спортни медии и редакции са гласували за нашия футболист.

Той беше избран за играч №1, както на първия, така и на четвъртия кръг в родния шампионат, когато отбеляза две попадения във вратата на Берое. До момента кариоката има общо 5 попадения в 5 изиграни двубоя от първенството. За него са гласували 7 от общо 19 треньори, които са дали своя вот.

Брадли де Нойер пък бе награден за играч на осмия кръг, за фантастичния гол, който реализира във вратата на гостите от Бистриаца, три минути преди края на мача и с него донесе победата на ЦСКА с 2:1. Нидерландският бранител печели за пръв път приза за играч на кръга в Първа лига, като за него са гласували 9 от общо 19 треньори.

ЧЕСТИТО!

САМО ЦСКА", написаха "червените" на клубния си уебсайт.

Ето какво разкри Де Нойер за наставника на "армейците" Саша Илич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички