Де Нойер: Имам предчувствие, че тази година ще преборим Лудогорец


Де Нойер: Имам предчувствие, че тази година ще преборим Лудогорец
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

1305 0

Едно от новите попълнения на ЦСКА Брадли де Нойер получи наградата си за "Най-добър играч" на 8-ия кръг в Първа лига. След награждаването той говори пред медиите около куп теми, като засегна, както европейските участия, така и представянето на родна сцена. Ето какво каза той:

"Благодаря на съотборниците, на треньорите, благодаря, че получавам тази награда. Бях в Румъния, но там клубът не беше толкова голям като ЦСКА. Радвам се и имах късмет да дойда тук и да подпиша с голям клуб като ЦСКА".

Нидерландецът се върна към гола си във вратата на ЦСКА 1948, с който донесе победата на ЦСКА:

"Като ми попадне топката не знаех, че това ще стане гол. Шутирах и бях изключително щастлив, защото това беше мач с много емоции. Като видях, че отбелязвам този гол, наистина бях още по-щастлив, че печелим мача. Всеки път като ми падне топката и съм в добра позиция ще опитвам такива удари. Не всеки път ще ми се получава, но ще опитвам".

"Не мога да кажа кога ще покажем най-доброто. Имаме достатъчно събрани точка. Всеки мач се мъчим да играем най-добре. Не мога да кажа точно кога ще зарадваме феновете с най-доброто. Стараем се да го правим всеки мач. Може би не показваме най-добрия футбол, но печелим точки. Понякога играеш добър футбол, пък не печелиш. Ще се постараем да покажем по-добър футбол.

Мисля, че тази година ще се преборим с Лудогорец, имам добро предчувствие. София е хубав град, има хубави момичета", завърши в шеговит тон Де Нойер.

Ето какво каза и Маурисио Гарсес на пресконференцията!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички