ЦСКА плаща обезщетение, за да си осигури Мичел Гедеш


ЦСКА плаща обезщетение, за да си осигури Мичел Гедеш
Снимка: Instagram

1374 0

ЦСКА трябва да плати определена сума, за да привлече нападателя Мичел Дъглас сега, информира "Тема Спорт". Той има договор с КСА до 30 ноември, но според бразилското законодателство футболистът може да се "откупи", като плати обезщетение на клуба си. Ясно е, че не той, а "червените" ще преведат сумата, за което потвърди президентът на КСА Раймундо Таварес. Парите не са много и най-вероятно ще бъдат платени още днес.

"Мичел получи предложение от българския ЦСКА и мога да кажа, че всичко вече е уредено. Остава единствено да ни платят обезщетение за футболиста. Очаквам това да се случи в понеделник или вторник (б.р. - днес или утре). Дъглас ще ни липсва много, защото беше една от най-важните фигури в нашия отбор. Пожелавам му успех и силни игри в Европа", коментира Таварес пред бразилските медии.

Дъглас е част от КСА от май 2017 г., като за този период има 50 мача, 15 гола и 5 асистенции във всички турнири. През ноември миналата година той е подписал нов договор за 1 година, въпреки че към него е имало доста сериозен интерес от бразилски и чуждестранни клубове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички