Душман на новия вратар на ЦСКА ще им свири на мача с Рига


Душман на новия вратар на ЦСКА ще им свири на мача с Рига
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1138 0

Новият вратар на ЦСКА Данте Стипица изрази сериозно разочарование, когато разбра кой ще свири мача между "червените" и ФК Рига. Двубоят бе поверен на хърватина Марио Жебец (35 г.). Този рефер порязва доскорошния тим на Стипица Хайдук Сплит във финала за националната купа на 23 май.

Данте е титуляр за Хайдук при загубата с 0:1 от Динамо Загреб, а Жебец допуска две груби грешки - не зачита редовен гол и чиста дузпа за гранда от Сплит. Стипица разбра кой ще е съдия на двубоя с Рига след контролата с Царско село и реакцията му беше красноречива: "Този е крадец. Той ограби Хайдук!".

На последния спаринг на ЦСКА присъстваха почти всички водещи фигури от ръководството - синът на Гриша Ганчев - Данаил, Стойчо Стоилов и Пламен Марков. Ганчев и Стоилов проведоха 10-минутен разговор с треньора Нестор Ел Маестро в съблекалнята след проверката. На трибуните беше също почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев.

Доскорошните треньори на тима Христо Янев и Владимир Манчев пък изгледаха първото полувреме. Двамата, заедно с главния скаут Велизар Димитров, са анализатори на Световното по БНТ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички