ЦСКА отново би и пусна 2 гола, Демона блесна с хеттрик


ЦСКА отново би и пусна 2 гола, Демона блесна с хеттрик
Снимка: balkanec.bg

799 0

Отборът на ЦСКА записа поредната си победа в първенството на Югозападната "В" група. "Червените" се наложиха с 4:2 над Беласица в мач от 26-ия кръг на шампионата.

Николай Цветков откри за гостите в 17-ата минута, а в 26-ата покачи на 2:0. В 55-ата минута от дузпа Владимир Кабранов намали до 1:2, но отново Цветков 4 минути по-късно увеличи преднината на "армейците". 1:4 в полза на ЦСКА направи Александър Александров в 65-ата минута на мача, а в 84-ата отново Кабранов се разписа за крайното 2:4.

Гостите от София откриха в 17-ата минута, когато Николай Цветков вкара директно от корнер, като прати топката между краката на Василев. Преди това "червените" пропуснаха една ситуация в началната минута, а домакините не успяха да преодолеят Стоян Колев на два пъти.

Малко по-късно защитник на Беласица спаси гол на Павел Головодов, избивайки пред голлинията.

В 26-ата минута нямаше кой да спре Николай Цветков и футболистът с прякор "Демона" се разписа за 2:0. Той получи топката около наказателното поле и с диагонелн шут я прати в горния десен ъгъл на съперника.

Беласица върна едно попадение, 10 минути след подновяването на играта. Владимир Кабранов бе точен от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Виктор Райчев. Четири минути по-късно петричани допуснаха комичен гол и радостта им секна. Цветков стреля от фаул, а вратарят нелепо я пусна в мрежата си. В 65-ата минута Александър Александров покачи на 4:1 за ЦСКА, след неубедителна намеса на домакинския страж.

В 84-ата минута Кабранов се отличи с втори гол във вратата на лидера, засичайки с глава центриране отдясно.

ЦСКА остава едноличен лидер със 75 точки, с 16 повече от Витоша (Бистрица), който е и с мач по-малко. Беласица е на 13-а позиция с 22 пункта.

СЪСТАВИ:

БЕЛАСИЦА: 12. Василев, 2. Митушев, 3. Наков, 4. Граминов, 7. Танчев, 9. Шапкаров, 10. Яков, 8. Якимов, 20. Таушанов, 19. Кабранов, 17. Кръстев (46-Стоев)

ЦСКА: Колев, Попов, Грънчов (66-Динчев), Райчев, Кикарин, Й. Йорданов (46-Аясс), Витанов, Александров, Цветков (62-Рамадан), Головодов, Хазуров

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички