ЦСКА освободи още един, Маламов остава в отбора


ЦСКА освободи още един, Маламов остава в отбора

1633 0

Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев освободи още един футболист. Става въпрос за Александър Аспарухов, който е бил уведомен в петък, че на него няма да се разчита повече. Междувременно стана ясно, че крилото Станислав Маламов почти сигурно остава в ЦСКА, пише „Тема спорт“.

Александър Аспарухов изкара около седмица в тима на „червените“. Той взе участие в контролите на тима с Оборище и Марица. Янев обаче е казал на футболиста, че трудно ще получава минути в официалните двубои на ЦСКА и е по-добре да продължи кариерата си на друго място.

Той е четвъртият освободен футболист от „армейците“. Преди това ЦСКА се раздели с Григор Долапчиев, Димитър Панталеев и Емил Грозев.

За разлика от тях, крилото Станислав Маламов е оставил добри впечатления с изявите си. Очаква се скоро бившият футболист на Локо (Пд) и Хасково да се разбере за финансовите условия, при които ще играе за „червените“. Това обаче може да стане, когато Гриша Ганчев се прибере в България.

Утре отборът на ЦСКА ще пътува за Тетевен за втория си подготвителен лагер. Там тимът ще остане до края на седмицата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички