ЦСКА официално се раздели със защитник след по-малко от година


ЦСКА официално се раздели със защитник след по-малко от година
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2025 0

ЦСКА обяви официално раздялата със защитника си Раул Албентоса, като тя е по взаимно съгласие.  Раул Албентоса акостира на "Армията" през миналато лято и само след няколко тренировки дебютира успешно в реванша срещу Осиек. За "червените" бившият защитник на Ла Коруня изигра 15 мача като титуляр в Първа лига, в които отбеляза 2 гола, както и записа 3 двубоя в евротурнирите.

"Клубът ни се раздели по взаимно съгласие с бранителя Раул Албентоса. При така стеклите се обстоятелства с прекратяването на шампионата, футболистът прояви разбиране и коректно се разбра с ръководството да се прибере в родината си.

Благодарим на Раул за всичко, което даде за ЦСКА. Макар и само за няколко месеца, той бързо спечели симпатиите на всички фенове и уважението на съотборниците си със своята всеотдайна игра и страст на терена. Изключителен професионалист и личност, от който младите момчета в отбора научиха много. Разделяме се като приятели и той винаги е добре дошъл отново при нас. Пожелаваме му успех занапред!“, заявиха от клуба. Междувременно стана ясно, че "червените" са започнали преговори с играчите за намаляване на заплатите.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички