ЦСКА очаква оферти от 2 топпървенства за Антов през януари


ЦСКА очаква оферти от 2 топпървенства за Антов през януари
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1301 0

Талантът на ЦСКА Валентин Антов, който се превърна в неизменен титуляр за тима, вероятно ще бъде продаден през зимата. Интерес към защитника има от няколко клуба от добри първенства, твърди "Тема спорт". Става дума за Англия и Италия.

20-годишният футболист впечатли с изявите си срещу Рома в Лига Европа. "Червените" спечелиха 4 точки в двата мача с италианския гранд и Антов имаше своята заслуга за това. След тези мачове няколко клуба от посочените страни следят изкъсо бранителя и се очаква скоро да изпратят оферти за него.

Според изданието, един от впечатлените от младока клубове е самият Рома. Очаква се Антов да бъде наблюдаван от редица скаути и агенти в утрешния мач срещу Левски. От ЦСКА не са изявявали намерение да се разделят с играча, още повече през януари, но една солидна оферта ще бъде трудно да се откаже.

"Тема спорт" пише, че заради присъствието на Алън Пардю в ръководството на клуба е възможен трансфер в посока Англия. Една от основните роли на техническия директор в клуба е да помага при продажби на Острова. А каква селекция готви ЦСКА през зимата вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички