ЦСКА обяви конкурс за клип, посветен на клуба


ЦСКА обяви конкурс за клип, посветен на клуба

2646 0

Един от най-любимите български актьори и известен фен на футболния ЦСКА - Стефан Данаилов ще бъде председател на жури, което ще оценява клипчета с тематика за "армейския" тим.

Това заявиха на пресконференция представители на сдружението "Червени сърца", както и членът на Управителния съвет на ЦСКА Иво Котев.

Конкурсът за филмче, не по-дълго от 3 минути, е за всички привърженици на отбора. Стефан Данаилов е председател на журито, в което ще бъдат още Елин Рахнев и Пламен Марков.

Най-добрите клипчета ще бъдат обявени на 18 декември на специално тържество. Тримата победители ще получат награди - статуетки за първо, второ и трето място, подкрепени с малък финансов ресурс от 600, 400 и 200 лева.

"Целта е не да видим проекти на професионалисти, а на обикновени хора, които искат да изразят емоциите си. Ще бъдат цензурирани само филмчета, съдържащи расистка основа или такива, които са обект на обида към държавата. Въпреки това не са поставени строги ограничения" - обявиха от сдружение "Червени сърца", като добавиха, че всяко клипче ще бъде качено на официалната им страница във Фейсбук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички