ЦСКА обяви колко ще отсъства Юрген Матей, проблеми и за Турицов


ЦСКА обяви колко ще отсъства Юрген Матей, проблеми и за Турицов
Снимка: cska.bg

2057 0

Капитанът на ЦСКА Юрген Матeй няма да тренира между 10 и 20 дни заради предстояща операция, която ще претърпи, съобщиха от "Армията". Хирургическата намеса се наложи заради удар, който защитникът получи в последните минути на дербито с Левски в неделя.

Нидерландският бранител пострада в самия край на срещата и след последния съдийски сигнал веднага бе откаран в болница. След като бе прегледан от специалист, на Матей бе поставена диагноза перфорация на тъпанчевата мембрана.

Днес защитникът премина допълнителни изследвания при друг специалист, който потвърди първоначалната диагнозата, и в следващите дни предстои да се извърши хирургично залепване на увредената тъкан.

По първоначални прогнози капитанът на ЦСКА ще отсъства между 10 и 20 дни от тренировъчния процес, като след оперативната намеса ще бъде определено времето, в което Матей няма да може да се готви със съотборниците си.

Иван Турицов също се оплаква от болки в адуктора, а във вторник предстои медицинският щаб на "армейците" да провери отново какво е състоянието му. Маурисио Гарсес и Асен Дончев пък продължават да отсъстват заради настинка, допълват от "Армията".

Заради натрупани картони ЦСКА няма да може да разчита на други двама играчи за мача с Царско село (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички