ЦСКА насрочи пресконференция за петък, очаква се потвърждение за треньорската рокада


ЦСКА насрочи пресконференция за петък, очаква се потвърждение за треньорската рокада
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1240 0

По всичко личи, че ЦСКА официално ще има нов треньор. Ръководството на "червените" е постигнало споразумение да разтрогне договора на наставника Нестор Ел Маестро.

Ще има специална пресконференция утре на ръководството на "червените", на която се очаква Любослав Пенев да бъде представен като нов наставник на тима. Най-вероятно Пенев ще води и тренировката на отбора, макар в официалния сайт на клуба да бе публикувано краткото съобщение без никакви подробности: "Утре (петък, 8 февруари) от 12:00 часа ще се проведе пресконференция на стадион "Българска армия".

По-рано през деня и тарторът на агитката на "червените" Иван Велчев потвърди информацията за Пенев с публикация във Facebook. В последната година той е сред близките до Гриша Ганчев, като дори фирма на неговото име спечели търга за емблемата на ЦСКА. Отборът подновява подготовка утре след двудневна почивка. Отборът се прибра във вторник от лагера си в Испания, където постигна 2 победи, 2 равенства и 2 загуби.

Какви са причини да се стигне до раздялата с Нестор Ел Маестро според източници на Sportlive.bg - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички