ЦСКА - Локомотив (Пд) по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?


ЦСКА - Локомотив (Пд) по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

2709 0

В днешния следобед ЦСКА приема Локомотив (Пд) в един от трите мача от съботната програма на 22-ия кръг в Първа лига. Срещата на стадион "Българска армия" в столицата е последна за деня и започва в 17:30 часа.

По-рано като през деня Берое посреща Септември под Аязмото в 12:30 часа, а Черно море е домакин на Ботев (Пд) от 15:00 часа.

ЦСКА ще се опита да се откъсне, макар и временно, на 6 точки пред шампиона Лудогорец на върха в класирането. "Червените" спечелиха и трите си мача от началото на пролетния полусезон, побеждавайки последователно Берое, Ботев и Септември, като вкараха осем гола в тези три двубоя.

Възпитаниците на Саша Илич надвиха столичани с противоречив гол на Дюкенс Назон, но вече гледат напред към срещата със "смърфовете, които са четвърти в таблицата.

Пловдивчани се реабилитираха за тежката загуба от Арда с 0:5 като гост, постигайки минимален домакински успех над Локо (София) на "Лаута". Двубоят ЦСКА - Локомотив (Пд) ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Повече за двубоя ЦСКА - Локомотив (Пловдив) и коефициентите на Sesame.bg за него четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички