ЦСКА с огромна молба към феновете си заради здравето им и избягването на санкции


ЦСКА с огромна молба към феновете си заради здравето им и избягването на санкции
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

2533 0

Ръководството на ЦСКА излезе с официална позиция навръх националния празник на България и часове преди предстоящото домакинство на Локомотив Пловдив. 

Двата тима ще премерят сили в двубой от поредния кръг на Първа лига, а от "Армията" приканиха собствените си привърженици да спрат с нахлуването на терена след изиграването на двубоите. 

Подобни случаи имаше при двубоите в столицата от подновяването на сезона, а в Стара Загора те също излязоха на пистата.

Позиция на ЦСКА след последните двубои

"Информация относно навлизането на публика след края на мачове

Скъпи „армейци“, вашата подкрепа е безценна за нас. Пълните стадиони в София и в провинцията са най-хубавата гледка за всички ни! Бихме искали обаче да ви призовем да се въздържате от навлизане на терена след края на мачовете. На първо място, няма как да сме сигурни, че безопасността, особено на децата, които навлизат на пистата, е 100% гарантирана, предвид струпването на много хора на изходите към пистата, както и суматохата след това. От друга страна, това води до високи финансови глоби за клуба, като сме заплашени и от по-тежки санкции, ако не предприемем мерки.

За да ви държим близо до отбора, на всяко домакинство от началото на сезона организираме срещи с различни играчи, по време на които всеки един фен може да се снима и да получи автограф от любимия си футболист. Отделно, стартирахме различни инициативи за деца, по време на които отново се запознават с играчите на ЦСКА и в много по-спокойна обстановка могат да се докоснат и да си поговорят с тях.

Надяваме се на разбиране от ваша страна. А утре ви очакваме на „Армията“, за да извикаме силно и заедно „САМО ЦСКА", написаха от ръководството на ЦСКА в социалните мрежи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички