ЦСКА излиза за поредна разходка на "Армията"


ЦСКА излиза за поредна разходка на "Армията"
Снимка: БГНЕС

815 0

ЦСКА излиза за 28-а поредна победа във всички турнири днес от 18:30 часа в нов протоколен двубой. Съперник този път е новакът в първенството Ботев Ихтиман, като мачът ще се проведе на стадион "Българска армия".

Това е един от отборите, срещу които ЦСКА ще изиграе най-много срещи през този сезон. Днешният сблъсък ще е трети между тях. Армейците спечелиха и двата "дуела" досега - с 3:0 за първенство и 5:0 за Купата на България.

Треньорът на "червените" Христо Янев няма да може да разчита на Ангел Грънчов и Станислав Маламов, като техни заместници в титулярния състав почти сигурно ще са Виктор Райчев в центъра на защитата и Николай Цветков по дясното крило. Резервни варианти за тези два поста са съответно единственият нов през зимата Николай Дичев, който е пред дебют, и Александър Александров. Под рамката отново ще е Анатоли Господинов, който няма изпусната минута през пролетта.

На върха на атаката пък ще застане Костадин Хазуров. Той ще получи отлична възможност да се отдалечи още повече на върха в голмайсторската листа, като в момента има 16 шампионатни попадения, пише "Тема спорт".

Съперникът Ботев Ихтиман влиза в срещата на 12-о място с актив от 19 точки. В последния кръг разби Вихрен у дома с 3:0. С наказания са основните играчи Янчо Андреев (вътрешен халф) и Кристиян Николаев (крило). Най-опитният в състава е Васил Велев, който бе част от няколко отбора в А група.

Под рамката отново се очаква да е Милетко Христов, който впечатли с изявите си срещу ЦСКА в шампионатния двубой, загубен с 0:3. Тогава Ботев удържа 0:0 до 74-ата минута, но днес на "Армията" шансовете да се противопостави на домакините са илюзорни и най-вероятно ще станем свидетели на нова червена голеада.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички