Кой пръв ще стане шампион - "Левски" или ЦСКА? Майкъла иска бас с Гонзо


Кой пръв ще стане шампион - "Левски" или ЦСКА? Майкъла иска бас с Гонзо

1354 0

Бившият директор в ЦСКА - Георги Илиев - Майкъла, е категоричен, че "червените" ще станат шампион на България преди това да бъде сторено от Вечния съперник "Левски".

В момента "армейците" се намират във "В" група и има два варианта да станат шампион. Първият е да се изкачат до "А" група (поне още две години), след което да се борят с хегемона Лудогорец - нещо, което "Левски" не прави съвсем успешно през този сезон. Или да бъде създадена Висша лига, в която и "сини", и "червени" ще почнат на равни начала още от следващия сезон.

Майкъла обаче е категоричен, че ЦСКА ще е шампион преди големия съперник и изрази желание да се хване на бас със спортни директор на 26-кратните шампиони Георги Иванов - Гонзо.

"ЦСКА ще стане шампион преди Левски. Гарантирам го! Знаете, че познавам в прогнозите, ще позная и тази. Мога да се вържа на бас с Гонзо за титлата. И без това вече ми дължи една вечеря. Ако няма финансова възможност, съм готов да му дам реванш, за да станем 0:0", коментира пред "Гол" Илиев.

"Левски" имаше шанс да се бори за титлата през настоящия сезон, след като беше с равен брой точки с Лудогорец при паузата на първенството. Изваждането на Литекс от "А" група обаче доведе до пасив от 5 пункта на върха в класирането, а през настоящата пролет "сините" имат само 1 победа в 4 мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички