ЦСКА излиза в протоколен реванш в Австрия


ЦСКА излиза в протоколен реванш в Австрия
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1491 0

ЦСКА излиза днес от 20:00 часа срещу австрийския Адмира Вакер на “Бундесщадион Зюдщат” в наглед лесен мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Само преди седмица "червените" победиха с 3:0 австрийците. 

Предвид показаното от двата отбора в първия мач ЦСКА не би трябвало да има проблеми в днешната среща. Адмира не е отбелязал гол вече в три официални срещи и определно не е в най-доброто си състояние. В българския отбор обаче има доста кадрови проблеми. Кристиян Малинов и Николай Бодуров са аут заради наказание за червени картони. Срещата пропускат Станислав Манолев, Енрике Рафаел и Стойчо Атанасов. След изтърпяно наказание за червения картон в Рига се завръща Тиаго Родригес. 

Наставникът на "червените" Нестор Ел Маестро вече загатна за тактиката, която ще използва. Най-вероятно отборът му ще действа предпазливо и ще играе защитно особено през първата част, за да не допусне ранен гол.

Ако ЦСКА продължи напред, почти сигурно ще се изправи срещу ФК Копенхаген в третия квалификационен кръг. Датският колос без проблем победи Стярнан с 2:0 като гост в Исландия и също чака спокойно реванша си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички