Чорбаджийски: От нас зависи докъде може да стигнем


Чорбаджийски: От нас зависи докъде може да стигнем
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2265 0

Защитникът на ЦСКА - Божидар Чорбаджийски, заяви, че от тях зависи докъде могат да стигнат в Лига Европа. "Червените" гостуват на Адмира Вакер в реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа в четвъртък. Двубоят е в четвъртък (2 август) от 20:00 часа българско време на стадион "Бундесщадион Зюдщат", а в първата среща ЦСКА победи с 3:0.

"Настроението в отбора е приповдигнато. В изключително добро настроение сме. Работим всеки ден усилено, както винаги и мисля, че трябва да го покажем единствено утре и да си проличи, че всичко в отбора е наред”, заяви футболистът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски при заминаването на тима за Австрия.

"Като цяло ние сме отбор, който оттук нататък можем единствено да спечелим с участието си в Европа. От нас зависи докъде може да стигнем и се надяваме това да бъде колкото се може по-напред. Мисля, че сме сработени. Може би ще се усети отново липсата на 2-3 основни футболисти, знаете за наказаните ни състезатели, но както казах конкуренцията в нашия отбор е на много добро ниво. Сработени сме и трябва да продължаваме да работим", коментира още бранителят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички