ЦСКА изцяло в червено срещу Осиек, от клуба с предупреждение към феновете


ЦСКА изцяло в червено срещу Осиек, от клуба с предупреждение към феновете
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4166 0

ЦСКА ще излезе в изцяло червен екип в реванша срещу Осиек тази вечер. Домакините ще облекат синьо-бели фланелки, сини гащета и бели чорапи за важния двубой. Това беше уточнено на техническата конференция преди мача, информираха "червените" на сайта си.

Делегат на срещата ще бъде Еугени Уестеринк (Холандия). Четиримата съдии са от Австрия - Роберт Шьоргенхофер (главен), Маркус Гучи (първи асистент), Анел Беганович (втори асистент), Феликс Оушан (четвърти). За съдийски наблюдател е назначен руснакът Юри Бискаков.

Ето и какво още написаха от ЦСКА:

На "Градски врът" ЦСКА ще бъде подкрепян от 700 фенове, колкото билета отпуснаха домакините за гостуващите привърженици. Агитката на ЦСКА ще бъде разположена в сектор "SJEVER/NORTH", а влизането на стадиона ще става през вход "G4". След като в София бяха продадени 500 билета за мача, останалите 200 ще бъдат пуснати в продажба на касата на стадиона в 15:00 часа.

На техническата конференция представителите на УЕФА обърнаха специално внимания на сигурността на феновете на ЦСКА преди, по време на и след края на двубоя. Те изрично предупредиха местните полицейски власти да засилят мерките за сигурност и да осигурят ескорти за червените привърженици, за да могат те безпроблемно да стигнат до стадиона и да отпътуват за родината след мача.

Хърватското законодателство и органи на реда са доста стриктни по време на спортни събития, затова апелираме да се спазват утвърдените местни порядки. При проверка покажете документа за самоличност, който е вписан в билета ви! Излишно е да се казва, че за нарушение се счита притежаването и употребата на алкохолни напитки, наркотици и пиротехнически изделия, оръжия и други средства, подходящи за причиняване на нараняване и насилие, както и създаване на безредици. Забранено е също така внасянето на флагове, знамена и транспаранти с неприемлива тематика и символика.

В Хърватия може да се стигне до недопускане на стадиона и дори задържане на лица, които имат по видимите части на тялото си татуировки със символи, знаци и съдържание, подбуждащи или проповядващи омраза и насилие на расова, национална, етническа или религиозна принадлежност. Призоваваме ви да избягвате конфронтации с местни запалянковци, да не се поддавате на провокации и да преживеете емоционални и запомнящи се мигове по време на пътуването си в подкрепа на любимия отбор.

А какво заяви Люпко Петрович на пресконференцията преди сблъсъка с Осиек - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички