ЦСКА иска да се раздели с двама още зимата


ЦСКА иска да се раздели с двама още зимата
Снимка: cska.bg

1469 0

Двама от футболистите на ЦСКА вече са в черния списък и клубът ще се опита да ги продаде още по време на зимната пауза. Това са Енрике Рафаел и Борис Секулич. Двамата попадат сред ненужните по различни причини.

Бразилецът, който игра силно през миналия сезон, е тотално зачеркнат през този заради квотата на футболисти извън ЕС. Към днешна дата треньорът на „червените" Нестор Ел Маестро залага на други трима чужденци, които нямат европейски паспорт - Мауридес, Жеферсон и Али Coy. Така за Енрике не остава място и реално той взима само заплата, без да играе, информира "Меридиан мач". Същото важи и за Евандро, но той по-вероятно ще остане поне до края на сезона. От „Армията" разкриха, че ръководството на клуба се опитва да извади роден паспорт на някой от бразилците, което може да се окаже единственото спасително решение за Енрике.

Ситуацията с Борис Секулич е друга. Защитникът, който има мачове за националния отбор на Словакия, започна добре сезона. Беше твърд титуляр, докато не дойде дербито с Левски, загубено с 0:1. След срещата феновете го определиха като един от най-големите виновници за загубата, а това го прати в списъка на ненужните.

"Червените" вече дори са си харесали и нов бранител - вижте повече подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички