ЦСКА опитва да привлече шампион на Бразилия


ЦСКА опитва да привлече шампион на Бразилия
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3376 0

ЦСКА ще опита да привлече бразилски защитник, като дори вече има и изпратена оферта. Става въпрос за играч, който има титла в родината си, спечелена през 2014 година. Бранителят става шампион с Крузейро, но в момента не е част от тима.

Той може да действа както в центъра на защитата, така и като краен бранител. Развитие около преговорите с него се очаква в рамките на десетина дни. Ако се стигне до споразумение, той трябва да пристигне за началото на зимната подготовка. Това е поредната индикация, че "червените" искат да подсилят допълнително ариергарда си през зимата, въпреки че отборът е с най-малко допуснати голове в елита.

Наскоро се появи информация, че "армейците" са набелязали двама бранители от шведското първенство – 22-годишните Ерик Бьоркандер от Сундсвал и Нето Боржес от Хамарби, пише "Тема спорт". В същото време агентът на левия бек на червените Жеферсон обяви, че играчът иска да се прибере в родината си, въпреки че е титуляр в ЦСКА. Ако се намери кандидат за подписа му, раздялата не е изключена.

Новият човек в ЦСКА е бившият треньор на Левски и Литекс Люпко Петрович. Ето каква ще бъде неговата задача тази зима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички