Бербатов: Не мисля, че има цесекар, когото да не го боли за случилото се


Бербатов: Не мисля, че има цесекар, когото да не го боли за случилото се
Снимка: БГНЕС

4479 0

Димитър Бербатов бе свързван с хипотетично завръщане в България с екипа на Берое, с който води подготовка. Феновете на ЦСКА веднага реагираха бурно и го заклеймиха като предател, още преди да стане ясно дали това е вярно. 

В крайна сметка, Бербатов заяви, единствено тренира със старозагорци, а що се отнася до ЦСКА - от там дори не е получил покана. Митко обясни, че се вълнува от случващото се при "червените" в последните години и го боли.

"Много ясно, че ме боли. Не мисля, че има цесекар, когото да не го боли. Но има едно нещо, което ми е много странно - как не се търси сметка на онези хора, които доведоха ЦСКА до това състояние и до фалит. Как можеш ти като фен на ЦСКА, като човек, който милее за ЦСКА и живее за ЦСКА, да не държиш сметка на тези хора по законов път? И дали може да им се държи сметка изобщо? Как се вършат изобщо тези машинации? И как е възможно да ги правиш с институция като ЦСКА", заяви Бербатов пред "24 часа".

"Никой друг не е виновен освен хората, които са ръководили ЦСКА. Който е бил начело и се е разпореждал за финансовите въпроси, той е отговорен. Защото всичко дойде от огромната задлъжнялост, трупана от ръководителите. Кой е отговорен за финансовата част? Хората, които са били начело на ЦСКА. На тези хора трябва да се потърси сметка. Това не трябва просто да мине и замине. Защото, ако за тези неща не се търси отговорност, те може да се повторят. И най-важното е да не се оставят хората да бъдат манипулирани и залъгвани с грешна информация".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички