ЦСКА 1948: Ще участваме в публичен търг за "Армията" и Панчарево


ЦСКА 1948: Ще участваме в публичен търг за "Армията" и Панчарево
Снимка: cska1948.bg

1342 0

Договор за дългосрочното ползване на стадион "Българска армия" и базата в Панчарево ще бъде сключен след провеждане на задължителен публичен търг. Той ще бъде открит и за ФК ЦСКА 1948, като пряко заинтересована страна, ползваща се с широко обществена подкрепа.

Това съобщиха от четвъртодивизионния клуб, след срещата вчера със служебния министър на спорта Даниела Дашева и с нейния съветник Емил Костадинов.

Ето какво обявиха от ЦСКА 1948:

На 08.02.2017 г. ръководството на ФК ЦСКА 1948 проведе работна среща със служебния министър на младежта и спорта, проф. Даниела Дашева. Участие в срещата взеха директорът на НСБ г-н Пламен Манолов, както и легендата на ЦСКА Емил Костадинов, заемащ поста на съветник на министър Дашева.

Бихме искали да изкажем своята признателност за отделеното време и за конструктивния диалог.

Позитивната новина за всички привърженици на ЦСКА е, че договор за дългосрочно ползване на стадион Българска Армия и базата в Панчарево ще бъде сключен след провеждане на задължителен публичен търг, който ще бъде открит и за ФК ЦСКА 1948 като пряко заинтересована страна, ползваща се с широко обществена подкрепа.

Провеждането на тръжна процедура гарантира в най-голяма степен защита на обществения интерес. Честното състезание дава възможност на ФК ЦСКА 1948 да предложи модерна визия за развитие на футболен клуб, притежаван и управляван по демократичен модел от своите привърженици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички